Can Bo de Pau és el complement ideal, alhora que punt de trobada i partida per aquelles persones que vulguin compaginar oci, lleure, natura i cultura amb la seva estada, doncs està situat estratègicament a pocs metres del Teatre de Salt i de les Deveses.
CanBodePauésa...Can Bo de Pau és a 50 mts del Teatre de Salt on la seva programació de tardor Temporada Alta permet gaudir de primeres estrenes i espectacles del més alt nivell nacional. CanBodePauésun...Can Bo de Pau és un dels indrets acreditats en el camí de Sant Jaume per segellar el passaport dels peregrins que escullin la ruta catalana amb destinació a Santiago. Accésalesinstal·lacionsesportivesmunicipals...Accés a les instal·lacions esportives municipals en 5 minuts a peu (camp de futbol, pavelló poliesportiu, pavelló cobert de patinatge, pavelló de gimnàstica), piscina coberta (UFEC) AccésalcentredeGironaen...Accés al centre de Girona en 7 minuts. Transport públic amb freqüències de 10 minuts (L·3). Accés a l’Estació d’Autobusos, de Ferrocarrils i estació de l'AVE. AccésalCentreComercialEspaiGironès...Accés al Centre Comercial Espai Gironès en 5 minuts a peu.
AccésapeualesVies...Accés a peu a les Vies Verdes, en un minut, arteria que creua les comarques gironines des de la Garrotxa fins al mediterrani, creuant per indrets singulars i resseguint en aquest tram les lleres del riu Ter com a arteria natural principal de les comarques gironines. CanBodePauestàubicat...Can Bo de Pau està ubicat a tocar de les noves instal·lacions del Parc d’Aigües Braves de la Pilastra que permeten la pràctica del piragüisme, i que forma part d’un recorregut de fins a 6Km. Permet guardar-ne els materials de manera segura. AccésaCentred’Hípicaen5...Accés a Centre d’Hípica en 5 minuts a peu. Accésal’AeroportGironaCosta-Brava(GRO)...Accés a l’Aeroport Girona Costa-Brava (GRO) en 15 minuts.
 
CAN BO DE PAU - Bed & Breakfast a Salt